Agendamodule


Met een agendamodule wordt uw website actueel gehouden doordat bezoekers op de hoogte worden gehouden van nieuwe activiteiten. En u hoeft niet bang te zijn dat er verouderde agendaberichten op de website staan, u kunt namelijk opgeven tot wanneer een bericht op de website mag blijven staan. Na die datum wordt het bericht automatisch van de website verwijderd.

U kunt agendaberichten plaatsen met de volgende velden:

titel
datum
tijd
locatie
samenvatting
1 illustratie (JPG, GIF of PNG)
plaatsingsdatum
verwijderdatum

Als men op de titel van een agendabericht klikt, gaat men naar een vervolgpagina waar het hele agendabericht staat. Elk agendabericht is opgebouwd uit 1 of meerdere alinea's. Een alinea kan de volgende items bevatten:

kop
tekst
1 illustratie (JPG, GIF of PNG)
1 document (PDF of Word)

Ook is er de mogelijkheid om een fotoalbum te plaatsen. Van de ingevoerde foto's wordt automatisch een thumbnail gemaakt en als hier op wordt geklikt, wordt een uitvergroting getoond op de website.

Op de vervolgpagina kan een aanvraagformulier geplaatst worden. Dit formulier is helemaal zelf samen te stellen. Na invullen wordt het automatisch gestuurd naar een e-mailadres dat in het content management systeem opgegeven kan worden.