Welkom bij Baboeska


Tegenwoordig is het voor iedere vereniging, stichting of ondernemer interessant om een professionele website te hebben. Als visitekaartje, uitnodiging om eens langs te komen, of gewoon als promotie. Een website kan handig zijn voor aankondigingen of als agenda. Ook kan een website de mogelijkheid geven vragen te stellen en informatie te vinden (openingstijden, adres, routebeschrijving) en om geĂ¯nteresseerden op de hoogte te houden van het laatste nieuws.

Echter velen schrikken terug van de kosten van zo'n website. Daarom probeert men om zelf een website op te zetten of vraagt men een neefje om dit te doen, met als resultaat een amateuristische website die moeilijk up-to-date te houden is.

SiteWise Webmedia heeft een uniek concept ontwikkeld, genaamd Baboeska. Voor minder dan 10 euro per maand heeft u al een professionele website. Deze website is volledig zelf te beheren. De kosten van de registratie van een domeinnaam en de hosting van de website zijn al bij de prijs inbegrepen. Het pakket is inclusief 5 e-mailadressen.

Het content management systeem is webbased, wat betekent dat u vanaf iedere computer met internetaansluiting de website kunt beheren zonder extra programma's te installeren.

Elke Baboeska website bestaat uit de volgende onderdelen (klik op een onderdeel voor meer informatie):

- onbeperkt aantal pagina's
- nieuwsmodule
- agendamodule
- ledenlijst
- statistieken
- domeinnaamregistratie
- hosting
- 5 e-mailadressen

Bovendien krijgt u altijd support via e-mail en tijdens kantooruren ook telefonisch.

U betaalt voor een Baboeska website slechts € 121,00 per jaar
(inclusief BTW).