Nieuwsmodule


Met een nieuwsmodule wordt uw website actueel gehouden doordat bezoekers op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws. En u hoeft niet bang te zijn dat er verouderde nieuwsberichten op de website staan, u kunt namelijk opgeven tot wanneer een nieuwsbericht op de website mag blijven staan. Na die datum wordt het nieuwsbericht automatisch van de website verwijderd.

U kunt nieuwsberichten plaatsen met de volgende velden:

titel
ondertitel
samenvatting
1 illustratie (JPG, GIF of PNG)
plaatsingsdatum
verwijderdatum

Als men op de titel van een nieuwsbericht klikt, gaat men naar een vervolgpagina waar het hele nieuwsbericht staat. Elk nieuwsbericht is opgebouwd uit 1 of meerdere alinea's. Een alinea kan de volgende items bevatten:

kop
tekst
1 illustratie (JPG, GIF of PNG)
1 document (PDF of Word)

Ook is er de mogelijkheid om een fotoalbum te plaatsen. Van de ingevoerde foto's wordt automatisch een thumbnail gemaakt en als hier op wordt geklikt, wordt een uitvergroting getoond op de website.

Op de vervolgpagina kan een aanvraagformulier geplaatst worden. Dit formulier is helemaal zelf samen te stellen. Na invullen wordt het automatisch gestuurd naar een e-mailadres dat in het content management systeem opgegeven kan worden.